Over ons

Vintage Promotions

Wij zijn Hilda Slofstra, Trude van der Heide, Mathilda Gummels, en Hellen Elzenga.

Samen zijn wij het team achter Vintage Promotions.

We hebben met ons vieren een ruime ervaring in het plannen en organiseren van grote feesten en evenementen.
Hellen heeft met haar horeca achtergrond heel wat jaren ervaring als hostess op beurzen en evenementen, en daarnaast ook als brandambassador.
Hilda heeft ook al een aantal jaren ervaring in deze branch, en heeft een carrière als leidinggevende in de horeca achter de rug.
Trude is onze Planner, en gaat over de werving en selectie van onze werknemers.
En Mathilda komt uit de telecommunicatie en marketing.

Met deze mooie eigenschappen bij elkaar vonden wij dat het tijd werd om voor onszelf te beginnen, daarom hebben wij in november van 2018 Vintage Promotions opgericht.

Er zijn natuurlijk een aantal grote spelers in promotieland, maar die bureaus zitten veelal in het Westen en Oosten van ons land.

Doordat er voorbij Zwolle weinig kennis is van de Noordelijke provincies, blijkt uit de praktijk dat het voor die bureaus lastig is om een goede bezetting te vinden voor opdrachten in het Noorden. 
Maar nog lastiger blijkt het om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. 

Wat wij willen bieden is de garantie dat wij die bezetting wel kunnen realiseren, maar vooral dat wij wél de juiste mensen op de juiste plaatsen kunnen neerzetten. 
Dat betekent, dat iemand uit Emmen niet ingezet wordt in Amsterdam, maar juist in Emmen, of in een straal van 30 km max eromheen. 
En als er iemand in Surhuisterveen gevraagd wordt, dan zorgen wij dat die bewuste brandambassador Friestalig is.

Wij willen ons dus eerst voornamelijk richten op de Noordelijke Provincies, maar in de toekomst willen we mee kunnen draaien op landelijk niveau.

Sinds kort zijn we ook in de festivals beland, waardoor we werken met leuke opdrachtgevers met verschillende food-stands/trucks op muziek maar ook op food-festivals door Nederland én België.

Súper leuk om erbij te doen!

Wij kijken uit naar de toekomst, en hebben er zin in!

Ga je ook mee op avontuur?

Groetjes Hilda, Trude, Mathilda en Hellen!

Vintage Promotions Hilda Slofstra

Hilda Slofstra